Park - Reisverslag uit Roi Et, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu Park - Reisverslag uit Roi Et, Thailand van Cor Lanser - WaarBenJij.nu

Park

Door: mr-president

Blijf op de hoogte en volg Cor

13 Februari 2014 | Thailand, Roi Et

Hallo allemaal,
Het regent op dit moment voor de eerste keer, maar het is een buitje van niks, want ik zie de zon alweer. Dus heb ik ff tijd om er een paar filmpjes op te zetten van het park in Roi Et. Iedere dag om pakweg 5 uur gaat jong en oud naar het park, de ene dag wat meer en de andere dag wat minder. Ze komen daar om te sporten, relaxen of gewoon om een praatje te maken. Dus ga ik er ook vaak naartoe om het bier, cappuccino,s, lekkere koekies en natuurlijk het heerlijke thaise eten, uit mijn lijf te lopen. Er staan door heel het park apparaten waar je allerlei oefeningen kan doen, soms ga ik er s,morgens ook naartoe maar dan moet ik wel voor 10 uur gaan anders is het te warm.

bedankt voor de reacties en groetjes van Suree & Cor

• 13 Februari 2014 - 07:47

Barbara:

is weer eens wat anders dan naar Olga Commandeur kijken met gymnastiektv :)

• 13 Februari 2014 - 08:48

Hans:

Thailand in beweging

• 13 Februari 2014 - 10:13

Willem:

Tip voor jou Cor als je terug bent. Elke morgen om kwart over negen op ned1 Nederland in beweging..... Wel even de verwarming op 30 graden zetten....Ha ha

• 13 Februari 2014 - 14:07

Jansen En Jansen:

hallo

Hoe kan dat nou zonder dat je het wist heb ik de kilometerstand van je bromfiets en motor gecontroleerd en die zijn zo hoog dat je helemaal geen tijd heb voor dat getrim en als ik bij je bent met Pa ben je niet van de bank af te krijgen Toen ik naar het park vroeg wist je het niet te vinden Hahaha.
    Wij zitten nu in Mae Sariang en hebben 2 prachtige dagen in de bergen gereden een prachtig landschap en zogauw je van de toeristen route afwijk zei je onvoorstelbare mooie taferelen vandaag nog naar een voetbal wedstrijd gekeken ergens in een bergdorp en eigenkijk waren ze best technisch bezig.
    Kortom weer een geslaagde dag .Hotel in bangkok is ook geregeld dus eigenlijk zijn we ook op de terugreis goed voorbereid ik heb vast 700 euro klaargelegd als we ons ook in de tijd zouden vergissen maar die kans is klein want we moeten op tijd thuis zijn van Ma anders mag Pa niet meer binnen dus Sr is extra alert Maak er nog een mooie tijd van met ons meis je en tot het volgende bericht

gr van de Pensionairs

• 13 Februari 2014 - 15:13

Klukkie:

Erg leuk ,maar jij gaat om te filmen ,niet om te rennen,ook zonder Jansen hadden we dat wel door......ouwe bankliggert......
    Greetingszzzz die andere bankliggert....

• 16 Februari 2014 - 10:06

Antonio:

Gaat het nog wel goed? Niet hoeven werken en vóór 10 uur opstaan!?

Hoe ben je er trouwens achter gekomen dat ze om 5 uur al in het park zijn? Je moet echt wat eerder naar huis komen vanuit de kroeg.

gr Antonio